diumenge, 22 de setembre del 2013

Sí!, és feixisme!

En el parc de bombers de Mataró fa setmanes que de l’antena hi ha penjada una estelada, com a gairebé una tercera part dels parcs de bombers.

Algú dirà que els bombers són un servei públic, pagat per tothom i que no poden fer política. Però els bombers defensen que l’estelada hi sigui, com una mostra que amb l’actual situació política pel fet de no ser un país independent, entre d'altres coses, perjudica greument els bombers catalans, com a ciutadans i també com a treballadors públics. Els bombers catalans defensen els seus drets i ho expressen amb estelades i també amb pancartes contra les retallades, com així també es veu en hospitals o escoles, per posar un exemple. 

I expressar-se és un dret reconegut i amparat sota la llibertat d’expressió. Algú pot no hi estar-hi d’acord amb el fet que hi hagi una estelada en un parc de bombers. Hi té tot el seu dret, evidentment. 

I algú d’aquests que no està d’acord va començar a difondre per les xarxes socials, una crida anònima “contra la bandera separatista” pel dissabte 21. Es van aplegar una quarantena de persones davant del parc de Mataró, i enlloc de comportar-se de manera civilitzada, van actuar com feixistes. 

¡No nos engañan, Catalunya es España!,¡Esteladas en vuestra puta casa!, ¡fuera trapos separatistas!, ¡iros a la mierda!, ¡hijos de puta sois españoles¡, ¡fuera, fuera!, ¡esto lo pagamos nosotros, cabrones!, ¡sinvergüenzas! 

Aquestes van ser algunes de les "perles" que van cridar, i les van cridar molt fort, perquè de parlar gairebé no en sabien si no era a crits. 

Coincidència o no, el seu comportament (i consignes) va ser molt similar a aquells ultradretans que van atacar la seu de la Generalitat a Madrid el passat onze de setembre. 

Els que van anar a Mataró a protestar contra l’estelada, van insultar, van coaccionar, es van encarar amb els bombers. I a més a més, van bloquejar l'accés a les instal·lacions i van fer recular un camió que tornava de servei, tot insultant els seus ocupants. A més a més, van intentar assaltar el parc i això va motivar que es tanquessin les portes i la intervenció dels Mossos d’Esquadra. I alguns periodistes que cobrien la concentració també van ser amenaçats. 

Els manifestants deien que protestaven contra un acte il·legal, ja que segons ells, l’estelada és il·legal, tot i que no hi ha cap llei que així ho digui o que estigui prohibida. 

Els manifestants van actuar com a feixistes. Amenaçar, insultar i blocar un parc de bombers és feixisme. Coaccionar drets i llibertats és feixisme. Entre els concentrats, hi havia coneguts mataronins militants de Falange, de Plataforma per Catalunya, de Ciutadans i del Partit Popular, els quals sempre han mostrat simpatia cap al franquisme i cap a polítiques totalitàries. 

Tenien tot el dret a protestar, però el seu comportament arrogant, maldestre, mal educat, groller, agressiu, incívic, barrut, superb, intolerant, insolent, com a pinxos violents i fanàtics, els ha mostrat tal com són: feixistes. No van intentar convèncer, no volien persuadir, no volien dialogar, només imposar, exigir, tot coaccionant i insultant. 

Ni educats, ni amables, ni simpàtics, ni respectuosos, ni civics...tot al contrari, la "majoria silenciosa" es va comportar intolerant i cridanera.

El món sencer va veure el civisme de la via catalana. I ara el món sencer veu com uns radicals espanyols ataquen i insulten els bombers, amb la fatxenderia i la xuleria que els caracteritza. Els bombers! El cos més ben vist per la humanitat, juntament amb metges i professors! 

El dia de la independència el món veurà que hi ha gent que tria democràcia i civisme, i hi ha gent que tria intolerància i feixisme. I el món farà costat als primers. 

¡fuera trapos separatistas, coño! #etfelicitofill!

I perquè veieu que, el que dic no és cap invent, us deixo el vídeo de la concentració:

 

http://www.youtube.com/watch?v=gBFjU2zCdJE

3 comentaris:

  1. La gente está más que harta de que los separatistas lo politicéis todo, pero especialmente los espacios públicos (que no os pertenecen exclusivamente a vosotros) y también las instalaciones y servicios que pagamos todos los ciudadanos. Lo hacéis con toda la soberbia del mundo, a pesar de que se os ha sugerido de mil maneras que estáis abusando. Lo que se observa en el video es sólo la rabia y el hartazgo que provoca vuestra prepotencia y la impunidad con la que atentáis contra las normas básicas de convivencia.

    ResponElimina
  2. Apreciacions:
    quan dius "la gente", deus voler dir una minoria, perquè avui en dia l'independentisme és majoritaria a la societat.
    Quan dius "soberbia" et falta dir que tot el que es fa als Parcs de Bombers es fa de manera democràtica i consensuada, i per tant, ningú imposa res. En alguns parcs de bombers s'ha volgut penjar l'estelada i la gent ha votat en contra i no ha passat res.
    Quan dius que s'ha actuat amb ràbia, mira, aquí et dono la raó, perquè els van intentar assaltar el parc de bombers de Mataró es van comportar com gossos rabiosos
    I finalment, ens acuses d'atemptar contra les normes bàsiques de convivència. Em pots fer un llistat? Aquí els únics que van atemptar contra la convivència són els feixistes i racistes que es van manifestar contra l'estelada al Parc de Bombers. I t'tho torno a escriure per si no t'ha quedat clar: Tenien tot el dret a protestar, però el seu comportament arrogant, maldestre, mal educat, groller, agressiu, incívic, barrut, superb, intolerant, insolent, com a pinxos violents i fanàtics, els ha mostrat tal com són: feixistes. No van intentar convèncer, no volien persuadir, no volien dialogar, només imposar, exigir, tot coaccionant i insultant.
    Au, que et vagi bé, i veste'n fent la idea que en quatre dies ja som independents! Records a la gente!

    ResponElimina
  3. Quan aquest energumen diu 'gente' vol dir feixistes? Quan parla de soberbia no es deu voler parlar de la soberbia d'uns ciutadans que es creuen per sobre de la resta i poden bloquejar un servei d'urgencies com el de bombers? Al video es veu rabia, molta rabia, rabia d'uns feixistes intolerants que per una bandera son capaços de permetre que un ciutadà vegi la seva vida en perill per anular el servei public dels bombers de Mataro

    ResponElimina