dijous, 24 de gener del 2013

O lluitem tots junts, o ens enfonsem tots junts!


El sindicat UGT ha fet públic un comunicat on demanen reflexió per evitar el naufragi del Cos de Bombers. Comparteixo plenament la majoria de les seves denúncies, tot i que novament, la seva dèria contra els voluntaris els perd. I els perd, no en el contingut, sinó en les formes.

Novament diuen que “la Generalitat de Catalunya està potenciant un model mixt, on els professionals són substituïts de forma lenta però implacable per una mà d'obra barata anomenats voluntaris, aprofitant-se en molts casos del seu altruisme i de l’ interès mercenari en d’altres”.

Ja cansa i molt, aquest patètica obsessió malaltissa cap al nostre col·lectiu. Nosaltres no som cap problema. La Generalitat no potencia un model mixt, més que res, perquè aquest model ja fa més de 150 anys que conviu en aquest país. Fart doncs, no comentaré res sobre la manera que tenen d’anomenar-nos, i menys el fet d'acusar-nos de mercenaris. És tant trist menysprear un company el qual et pot salvar la vida...

El que si vull dir i vull dir-ho ben clar, és un dels darrers paràgrafs d’aquest manifest: “convocarem els propers dies reunions amb tots els agents implicats per tirar endavant accions conjuntes que intentin evitar el naufragi del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya

Espero que tinguin en compte, que els bombers voluntaris, també som “agents implicats” i si de veritat volen salvar del naufragi el Cos de Bombers de Catalunya, han de comptar amb el 50% dels seus membres. Els bombers voluntaris, som la meitat dels bombers a Catalunya, agradi o no agradi. I menysprear aquesta quantitat, no tant sols, no evitarà el naufragi del Cos de Bombers, sinó que l’avançarà de manera insalvable.

Companys sindicalistes, malgrat tots els vostres atacs, teniu una mà estesa per salvar el NOSTRE cos, el de tots, bombers professionals i bombers voluntaris. L’hora és greu i el moment delicat. La responsabilitat és de tots. I tingueu ben clar, que el futur Cos de Bombers de la Generalitat és un model mixt o no és cap model. O lluitem tots junts, o ens enfonsarem tots junts, vosaltres també. 

Aquí estem els bombers voluntaris!. Esperem la vostra convocatòria. Parlem? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada